Banksystemer

Vores team af ingeniører leverer softwareløsninger til bankinfrastruktur. Opbygning af smartphone-apps til betaling via telefonen er de forbundet til komplekse krypteringssystemer.  Opbygning af programmer til bankledelse. Bygningsprogrammer, der betjener revisors virksomheder.  Bygningsprogrammer, der tjener udvekslingsselskaber. Tilvejebringelse af nøjagtige statistikker for alle aktiviteter, der udføres af kunder.

Finansielle systemer

Indsamlingssystemer Vores team af ingeniører leverer softwareløsninger, der er specialiseret i indsamling (indsamling af el / varme / vandløn) fra abonnenter med nøjagtige statistikker, som virksomheden anmoder om.   Skattesystemer Vores team af ingeniører leverer softwareløsninger, der er specialiserede i beregning og opkrævning (opkrævning af toldafgifter i grænsehavne / havne / lufthavne) med nøjagtige statistikker, […]

Robot procesautomatisering og AI

Robotens væsentlige job er at gøre virksomhedens vision til virkelighed. I vores tilgang til automatisering tænker vi på RPA som en langtrækkende kapacitet, der er beregnet til at give organisationer mulighed for at udvikle sig strategisk og øge forretningsværdien.

Hardware programming & handler

Hardware programming Hardware can be a very solid and good solution to handle many tasks and we have experience within microcontroller solutions, sensors, FPGA systems, secuirity cameras and access systems.   Hardwarehandler Vi kan tilbyde vores kunder et stort udvalg af elektroniske dele og enheder på ca. 1.000.000 varer inden for 96 timer i Danmark.

Responsivt webstedsdesign

  Responsivt webdesign handler om at bruge HTML og CSS til automatisk at ændre størrelse, skjule, formindske eller forstørre et websted for at få det til at se godt ud på alle enheder (desktops, tablets og telefoner).

Softwareudvikling

Lad vores ingeniører gøre din idé til virkelighed efter en smart, men delikat arbejdsgang formet af 16+ års arbejde

Datakryptering

En definition af datakryptering Datakryptering oversætter data til en anden form eller kode, så kun personer med adgang til en hemmelig nøgle (formelt kaldet en dekrypteringsnøgle) eller adgangskode kan læse dem.

Smartphone-applikation

Smartphone er en del af alles liv, og det er derfor, mange virksomheder når deres kunder via smartphone-apps.Derfor leverer vi smartphone-applikationer med forskellige løsninger til alle erhverv og virksomheder

Tekniske løsninger til hospitaler

 Vores team af ingeniører leverer komplette løsninger til sundhedssektorerne og hospitalerne ved at opbygge databaser og cloud storage-systemer, krypteret for at beskytte dataene fra revisorerne.
Priser
  • Fra 9500 Kr.

  • *(eksklusiv Moms)


Udvikling af den teknologiske infrastruktur

Lorem ipsum dolor sit amet donec eget. Et sunt consectetuer maecenas. Ac conubia risus egestas aptent eget mauris sit semper nibh vestibulum vel mattis feugiat aliquam dapibus dolor dolor justo.
Priser
  • Professionel hjemmeside fra kun
    6.500 KR.

  • *(eksklusiv Moms)