Om os

iTach er en højteknologisk virksomhed, der er en del af Al-Mustafa Group etableret af Eng. Mustafa Al-Sharif (administrerende direktør for Al-Mustafa Group) i 2012. I dag er vi placeret i Holstebro, herfra betjener vi vores kunder,

iTACH blev etableret for at levere it-løsninger til små og mellemstore virksomheder. Vores mission siden dag ét har været at udvikle professionelle relationer med vores kunder for at levere effektive og pålidelige it-løsninger til deres behov. Teamet på Technology Solutions er udstyret med et højt udviklet færdighedssæt, der er udviklet gennem årtiers erfaring, ikke kun inden for informationsteknologi, men også i forretningsdrift på tværs af en række brancher. Denne erhvervserfaring placerer os i en unik position til at levere løsninger, der lover større driftseffektivitet, produktivitetsgevinster og omkostningsbesparelser til hver af vores kunder, uanset deres branche.

Som en veletableret teknologidrevet virksomhed er vi stolte af at levere en omfattende pakke af løsninger bestående af infrastrukturrådgivning, on-site / off-site-tjenester, brugerdefineret software og webudvikling, software- og webapplikationstest og enterprise engineering-rådgivning . Vores team leverer konstant avancerede løsninger inden for forskellige områder inklusive, men ikke begrænset til, integrerede forretningsløsninger, systemapplikationer, produktudvikling, internet / intranet-applikationer, kommunikationstjenester og netværksadministration.


For mere information kontakt os